babys essencial

Bebés

Els bebés són meravellosos en cada una de les seves etapes. Sempre és un bon moment per fer-lis fotos. Tot i així sí que és vera que la nostra recomenació és fer un seguiment del primer any, als 4, 8 i 12 mesos aproximadament. Animam a les families a formar part dels seus records i a sortir en cada una de les sessions.

Sabem que cada persona és un món i cada infant té la seva evolució, per això el seguiment són mesos estimats, pot variar en cada cas.


4 mesos

Als 4 mesos* van descobrint el seu cos, si els tombam de panxa aixequen el cap i atenen al seu nom. També comencen a trobar-se els peus i és molt divertit.

Agafa peu

8 mesos

Als 8 mesos* ja s’aguanten assegudets, comencen a gatejar i a investigar el món que els enrevolta. Tenen molta curiositat, guanyen independència i autonomia. Això sí, a la vegada comencen a ser una mica pillos i això també ens agrada que se vegi reflectit a les fotos.


Això sí, a la vegada comencen a ser una mica pillos i això també ens agrada que se vegi reflectit a les fotos.

12 mesos

Als 12 mesos* s’aixequen, comencen a fer passes totsolets i son molt expressius.


Fan mamballetes, ballen si cantam cançons, saben fer gestos quotidians… i si voleu dur un pastís per celebrar s’aniversari també ho podeu dur!

Germans smash cake

Igualment, tot i no fer seguiment sempre podeu venir. Hi ha families que vénen als 2 mesos o als 6 o 9 mesos. L’important és poder mantenir aquest moment fugaç. No hi ha res que passi més ràpid que el primer any dels nostres bebés.


Gaudiu de fer una pausa, de jugar amb ells a l’estudi, de passar una estona diferent en familia i a la vegada enriquidora. Ens encanta recalcar el vostre víncle en les sessions d’estudi i sobretot que vos ho passeu bé!


 Bebé riu a camilla

Preguntes freqüents

Quan puc reservar i com?
Els moments ideals per fer fotos als bebés són als 4, 8 i 12 mesos aproximadament. O dit d'una altra manera, quan ja aguanten el capet quan estan de panxa, quan ja s'aguanten asseguts o per celebrar el seu aniversari. Pots fer un seguiment o bé només una sessió. Les families sempre tenen cabuda en aquestes sessions i són fundamentals. Combinam fotos individuals i de familia. Contacta per whatsapp al 690643080 per confirmar la teva sessió.
Una vegada feta la sessió quan tendré les fotos?
Crearem una galeria privada amb les fotos i tendreu uns dies per fer la vostra selecció. Una vegada hagueu elegit les fotos que voleu tardam un màxim de 15 dies en entregar les fotos finals.
Puc regalar una sessió de bebé?
Regalar experiències és una tendència ara mateix, sempre encertes. Podem fer un val a nom de qui vulguis i segur que quedaràn ben contents!
WhatsApp