hospital essencial

Descobreix la màgia del vostre primer contacte

Cada bebé acabat de néixer és una meravella única. És un inici d’una nova aventura on estas ple de dubtes, una muntanya russa d’emocions i sobretot aquesta fascinació per una personeta que acaba d’arribar al món.


Totes aquetes emocions i amor mereixen ser capturades en imatges per a tota la vida. En el nostre servei de fotografia a l’hospital consisteix en oferir una experiència excepcional centrada en la sensibilitat, la intimitat i l’empatia. Cream un entorn acollidor perquè en tot moment et puguis sentir còmoda i acompanyada.

Abraçada mama nounat germans hospital

El primer instant

Entenem la la delicadesa d'aquests moments per això la tranquil·litat i comoditat de les famílies és la nostra prioritat. Treballam des del respecte màxim en un moment tan delicat i fràgil i captam aquests moments únics amb tot l’amor del món.


Ens encanta capturar just el primer instant que es coneixen dos germans. Aquest moment té un valor incalculable i aprofitam perquè tenguis un vídeo making off també d’aquest moment irrepetible.

Amb paciència i dedicació


Cada sessió és una oportunitat per capturar l'essència única de cada bebé: des de les seves primeres mirades, el no saber pràcticament com agafar un cosset tan petit, besades, detalls…


Feim feina amb paciència i dedicació per crear records que perduraran tota la vida, plens de bellesa i tendresa.

Mamás se miren

Al final de la sessió, les famílies tendreu molt més que simples fotografies: records tangibles dels primers dies de vida dels seus petits.

Comença l’aventura de la maternitat guardant aquests primers instants plens d’emoció i sentiment en aquestes primeres hores. Benvinguda en aquesta nova etapa, t’acompanyam.


 Mans amb germans

Preguntes freqüents

Quan puc reservar i com?
En voler! El naixement d’un bebé és imprevisible, així que reserva amb uns mesos d’antelació dient-mos la teva data prevista de part i així tenim una previsió. En cas de tenir una cesàrea programada informa'ns. Contacta per whatsapp al 690643080 per confirmar la teva sessió.
Quan se fan aquestes fotos?
Tot d’una que neixi el teu bebé i avisis als teus familiars, recorda avisar-mos a nosaltres també :) Sempre pots delegar a qualcú que ens avisi per tu. És igual l’hora que sigui, envian’s un whatsapp al 690643080 i et contestarem en poder per proposar-te dies per fer la vostra sessió. Aquestes fotos tant es fan tant setmana com, si ho voleu, es poden fer en cap de setmana.
Una vegada feta la sessió quan tendré les fotos?
Crearem una galeria privada amb les fotos i tendreu uns dies per fer la vostra selecció. Una vegada hagueu elegit les fotos que voleu tardam un màxim de 15 dies en entregar les fotos finals.
Puc regalar una sessió d'hospital?
Sí, i tant! Sobretot en el cas tenir un germà/germana gran és un regal ideal pels dos. Poder immortalitzar el seu primer contacte és pura màgia. I no et preocupis en el cas que hi pugui haver complicacions, es mantendria aquesta sessió per una altra ocasió. Entenem que són moments on pot ser delicat fer fotos. Tot i que les intencions siguin bones, de vegades també es pot esperar una mica a tenir les piles carregades i amb ganes de gaudir de l'experiència fotogràfica. Ens adaptam a cada cas.
WhatsApp