domicili essencial

Domicili

El millor escenari és allà on puguis ser tu mateixa.

Les sessions a domicili són per les families que valoren aquests petits detalls que només coneixeu vosaltres, que en el moment que els viviu vos encantaria dir “per favor, que s’aturi el temps!” i poder conservar aquest moment per sempre.


Bany bebe a casa

Aquests són els instants que volem capturar a ca teva, els que conten la vostra essència, les vostres rutines, els vostres jocs o costums.

Jugar al llit un dematí amb pijama, embrutar-mos fent un dibuix, jugar a encalçar-mos per la casa… totes les families tenim uns jocs únics que fan que els nins connectin moltíssim i treguin la seva rialla en la seva màxima expressió.

Germana amb abraçada

Descobreix una experiència fotogràfia des del seu caire més natural i realista, sense filtres, sense ser models de revista. Sent simplement qui som. Just això fa que sigui una sessió única i irrepetible.


 Mans pares nounat al natural

Preguntes freqüents

Quan puc reservar i com?
Sempre podem trobar una excusa per fer fotos. En cas dels bebés, rutines abans d’anar a dormir, les primeres papilles, les primeres passes, el primer contacte a la platja… En cas de families, un capvespre amb la padrina, un matí passejant vorera mar tal com feis els dies de soleiet, un matí de relax a foravila… Fotos que xerrin de tu i dels teus. Contacta per whatsapp al 690643080 per confirmar la teva sessió.
Una vegada feta la sessió quan tendré les fotos?
Crearem una galeria privada amb les fotos i tendreu uns dies per fer la vostra selecció. Una vegada hagueu elegit les fotos que voleu tardam un màxim de 15 dies en entregar les fotos finals.
Puc regalar aquesta sessió?
És un regal molt original que segur que quedaran contents. Ens pots escriure al 690643080 i preparam un val. Regalar aquesta experiència és un regal amb el que sempre encertau.
WhatsApp