newborn-pose essencial

Nounat al pose

Una sessió de nounat és un regal no només pel teu infant sinó per tota la familia. És emocionant, tendre i molt molt especial. És increïble el cúmul d’emocions que caben en un cosset tan petit.

Són fotografies que guanyen valor com més temps passa. Poder tornar a reviure els primers dies de vida és un viatge al temps en el que podràs accedir sempre que tornis a mirar aquesta sessió. Per això, l’encant d’aquestes fotos és principalment aquest: el poder tornar a connectar en com ereu en aquell instant, recordar les emocions, les pors, la il·lusió, el cansament i l’adrenalina del començament d’aquesta història


És important saber que aquesta sessió se fa dins els primers 15 dies de vida del bebé. I que, malgrat “tothom sàpiga fer fotos” és una especialització que necessita molta formació i sobretot tenir coneixement en la seguretat. En el nostre cas tenim 10 anys d’experiència en formació de fotografia de nounat i continuam amb reciclatge constant. Tenim clar que en primer lloc sempre hi ha el benestar d’una personeta acabada de néixer amb la fragilitat que això suposa. I evidentment, el benestar de la familia.

Bessons en pose nounat

Per la sessió de nounat pose el bebé ha d’estar profundament dormit. Tenim tècniques naturals i respetuoses per ajudar al bebé a transmetre calma per ajudar-lo a dormir. En aquests moments vosaltres vos podeu relaxar que la feina la feim nosaltres.

Una vegada el bebé ha agafat la soneta, vos convidam a participar activament durant la sessió: tenim doblement seguretat en tot moment, podeu anar fent fotos i vídeos de making off, podeu simplement mirar i gaudir o també podeu fer un cafetet i descansar. És una estoneta per vosaltres. Un respir dins aquests primers dies.

Abraçada papas nounat

Manetes bebé bol

Preguntes freqüents

Quan puc reservar i com?
En voler! El naixement d’un bebé és imprevisible, així que reserva amb uns mesos d’antelació dient-mos la teva data prevista de part i així tenim una previsió. Contacta per whatsapp al 690643080 per confirmar la teva sessió. T’enviarem un pdf amb més detalls.
Quan se fan aquestes fotos?
Tot d’una que neixi el teu bebé i avisis als teus familiars, recorda avisar-mos a nosaltres també :) Sempre pots delegar a qualcú que ens avisi per tu. És igual s’hora que sigui, envian’s un whatsapp i te contestarem en poder per proposar-te dies per fer la vostra sessió.
Quant de temps dura aquesta sessió?
Els bebés són els que comanden. És una sessió totalment respetuosa amb cada infant pel que la sessió pot durar entre 1 i 3 hores màxim. Normalment començam a les 10:00 del matí. Vos recoman tenir tupper preparat per dinar per no anar amb pressa ;)
Una vegada feta la sessió quan tendré les fotos?
Crearem una galeria privada amb les fotos i tendreu uns dies per fer la vostra selecció. Una vegada hagueu elegit les fotos que voleu tardam un màxim de 15 dies en entregar les fotos finals.
Puc regalar una sessió de nounat?
És una de les sessions que té més èxit a l’hora de fer un val. Basta me digueu de part de qui i per qui i llestos. Regalar aquesta experiència és un regal amb el que sempre encertau.
WhatsApp